Mideba Extremadura 41 vs Bidaideak Bilbao BSR 70

27 Martxoa 2017

Garaipena Badajozen. Bidaidek Bilbao BSR taldeak jokoan zeuden puntuak eskuratu ditu defentsan eginiko lan onari esker.

Lehen hamar minutuak oso berdinduak izan ziren eta Extremadurakoek bilbotarrei erritmoa eusteko gai izan ziren Sandoval Mexikarrak eginiko lan onari esker.Bigarren laurdenean Bilbotarren defentsa lanak Mideba baliogabetu zuen eta pixkanaka partidua beraiek nahi zuten eremura eramatea lortu zuen.Bordaren taldek ez zituen bi jokaldi jarraian egitea lortzen edota posesio agortzen zuen eta Bidaideakek aldea handitzea lortu zuen. Atsedenaldira aurkariaren puntu bikoitzekin iritsi ziren.

Diferentzia eta jokoaren kontrola mantentzen jarraitu zuen Bilbao BSR taldeak azken hogei minutuetan, modu argian irabazten bukatzeko.

41-70ko azken emaitzak argi uzten du Txurdinagakoek hasieratik dena emateko helburuarekin irten zirela, arlo guztietan nagusitu zirelarik.

Bizkaitarren hurrengo aurkaria Amiab Albacete izango da zazpi egun barru Txurdinagako kiroldegian.